De ce noi…

Sunteţi o persoană ocupată ?

Consideraţi că timpul dvs. este mult prea preţios ca să-l irosiţi ?

Sunteţi implicat intr-un accident rutier şi nu ştiţi ce aveţi de făcut ?

Nu sunteţi de acord cu procesul verbal întocmit de poliţie sau consideraţi că asigurătorul a interpretat greşit vinovăţia, nedreptăţindu-va?

Aveţi nevoie de un specialist care să vă însoţească la asigurător, să vă reprezinte în faţa acestuia şi să vă consilieze pe toată perioada derulării dosarului de daună până la achitarea integrală a despăgubirii ?

Doriţi să aveţi un partener de încredere care să verifice că într-adevăr service-ul auto vă repară autoturismul conform notelor de constatare ale asigurătorului, cu piese de calitate şi în condiţii corespunzătoare ?

Nu sunteţi de acord cu suma propusă de asigurător pentru despăgubire ?

Aţi dori ca în cazul în care autoturismul dvs. a fost avariat într-un accident să vă puteţi continua activitatea ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic, adică să se ocupe altcineva de tractarea şi reparaţia autoturismului, de formalităţile cu asigurătorul şi să beneficiaţi şi de un autoturism la schimb ?

În cazul în care răspunsul dvs. este DA la cel puţin una dintre aceste întrebări, înseamnă că oferta noastră v-ar putea interesa.